Borgoe Rum, Go for Gold!

Borgoe Certificaten-TDRA-2013-11Borgoe Rum heeft onlangs tijdens het Caribbean Rum & Beer Festival 2013 georganiseerd te Grande Anse (Grenada) wederom de show gestolen. Deze rum heeft maar liefst twee prijzen gewonnen voor het tweede achtereenvolgende jaar. Dit festival werd op 22 en 23 november 2013 voor de 4de keer georganiseerd.
Borgoe 15 Year Old Rum kreeg een gouden medaille in de categorie ‘aged rums’ en de Borgoe 8 Years Old een zilveren medaille in de categorie aged rums (5-9 years). De rum werden middels een ‘blind proeverij’ beoordeeld door een internationale jury welke bestond uit o.a. redacteuren van het magazine “Got Rum”. De jury heeft ruim 60 rumsoorten geproefd waaronder uit Cuba, Guyana, Panama en andere top rumproducerende landen.
Het is niet de eerste keer dat Borgoe Rum in de prijzen is gevallen tijdens zo een festival. In het jaar 2012 wonnen Borgoe 8 Years Old en Borgoe 15 Years Old beiden ook al een een zilveren medaille in dezelfde categorie. Het bijna afgelopen jaar is een bijzonder goede geweest voor met name Borgoe 15 Year Old rum welke sinds haar introductie in 2011 reeds 4 medailles gewonnen heeft.

error: Kopiëren mag niet!