Politie vraagt informatie over om het leven gebrachte man

KPPPHet lijk van een man is op vrijdag 15 november aangetroffen in de Spoorsloot aan de Indira Ghandiweg in de nabije omgeving van de fabriek van Fernandes Bottling Company. Sectie heeft uitgewezen dat de man van het leven beroofd is. Toen het lijk ontdekt werd verkeerde het al in verre staat van ontbinding. De identiteit van de man is nog niet vast gesteld. Bij deze roept de politie de samenleving op om haar te helpen bij het identificeren van de man. De man is van Aziatische afkomst. Lengte ongeveer 1.75 meter. Hoofdhaar sluit en plat geknipt. Verder droeg hij een ringbaard. De man had twee sportbroeken(korte broeken) aan. Te weten een paarse sportbroek met aan de voor onderzijde van de linkerbroekspijp de letter W met daaronder het opschrift WARRIOR. Aan de voor onderzijde van de rechterbroekspijp een tekening van een draak. De tweede sportbroek is blauw van kleur met aan de voor onderzijde van de linkerbroekspijp het opschrift ADIDAS en aan de voor onderzijde van de rechterbroekspijp het logo van de voetbalclub Chelsea. Voorts had de man ook een zogenaamde boxershort van het merk Clavin Klein.

error: Kopiëren mag niet!