Wijzinging verkeerssituaties Soekaredjoweg en Welgedacht A

Met ingang van maandag 8 december 2013 zal de wegsituatie van de Soekaredjoweg een wijziging ondergaan. Het zal niet meer mogelijk zijn om de Soekaredjoweg vanuit het westen, dus vanuit Leiding 11a in te slaan. Alleen vanuit de Commissaris Weytingweg zal het nu mogelijk zijn om af te slaan in de Soekaredjoweg. Met andere woorden, de Soekaredjoweg wordt een eenrichtingsweg. Deze wijziging zal alleen gelden op een tijdstip gelegen tussen 06.00 uur en 09.00 uur. De wijzingen zullen door middel van het aanbrengen van verkeersborden en wegmarkeringen ter plaatse worden aangegeven. Ook zal de politie ter plaatse zijn voor het doen van de nodige aanwijzingen. De politie doet een dringend beroep op alle weggebruikers om de instructies zoals aangegeven stipt op te volgen.
Wijziging situatie kruising Magenthakanaalweg en Welgedacht A-weg
Met ingang van maandag 8 december 2013 zal er wijziging plaats vinden in de wegsituatie op de kruising van de Magenthakanaalweg en de Welgedacht A-weg. Was het voorheen zo, dat de WelgedachtA-weg voorrang had op de Magenthakanaalweg, gaat dit niet meer het geval zijn. Het verkeer op de Magenthakanaalweg gaat nu voorrang genieten boven het verkeer op WelgedachtA-weg. Doormiddel van verkeersborden en wegmarkeringen ter plaatse zullen wijzigingen worden aangegeven. De politie zal ook aanwezig zijn voor het geven van de nodige aanwijzingen. De politie doet een dringend beroep op alle weggebruikers om de instructies stipt op te volgen.

error: Kopiëren mag niet!