SLM vervangt Euro Atlantic met Hi Fly

HiFly A340-300 OY-KBM (white)(Grd) LIS (PDB)(46)-SDe nieuwe opleveringsdatum voor de A340-300 van de SLM uit de C-check is door Sabena Technics gesteld op zondag 8 december 2013. Dit meldt de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) in een persbericht. ‘De verdere stagnatie van de oplevering is te wijten aan de late levering van het landingsgestel die aan een complete revisie toe was. Vluchten tussen nu en zondag 8 december 2013 zullen worden uitgevoerd met een A330-200 toestel van de Portugese luchtvaart maatschappij Hi Fly. Surinam Airways zal ook op deze vluchten observers aan boord hebben. Op elke vlucht zal er dus een purser en een cabin attendant van de SLM aanwezig zijn.
Vanwege de vele interrupties ondervonden bij vluchten uitgevoerd met equipment van Euro Atlantic Airways is besloten deze luchtvaart maatschappij uit te nodigen voor een overleg welke plaats vindt op 5 december 2013. De overeenkomst met Euro Atlantic Airways zal tot dan niet worden verlengd. In navolging van eerdere bezoeken in juli en oktober 2013 jongstleden komt er op 5 december wederom een Boeing delegatie op bezoek bij de SLM. Tijdens dit bezoek zal Boeing een presentatie doen van het resultaat van een door hun uitgevoerde vlootstudie.

error: Kopiëren mag niet!