Jennyfajah brengt debuut single uit

Jennyfajah brengt debuut single uitOp 1 december 2013 bracht Jennifer Werkhoven meer bekend als Jennyfajah haar debuut single ”Goodbye” uit. De track is gelimiteerd beschikbaar als gratis download. Zie het als een cadeautje want,1 december was ook haar verjaardag. Goodbye kan je ook online kopen. Goodbye is Jennyfajah’s eerste track die uitkomt, het gaat over het verliezen van een dierbare. Het neemt je mee door alle fases van rouw, vanaf het punt dat je beseft dat je dierbare er niet meer is, het verdriet en uiteindelijk doorgaan met het leven. ‘ Goodbye is zo echt.. ik denk dat iedereen zich er mee kan identificeren. En op een punt in het leven mee kan maken en als je het al hebt meegemaakt kan je er je troost uit putten ”, zegt Jennyfajah. Ze verloor haar oma en broer vorig jaar dus Goodbye is opgedragen aan hun, maar ook aan alle mensen die een dierbare hebben verloren. Jennyfajah is nog beter bekend als presentatrice/ radio host/ interviewer maar door deze gebeurtenis besefte ze nog beter dat het leven kort is. Je moet doen wat je leuk vindt. Zodoende is er een nieuwe Dancehall / Reggae artiest in Town.

error: Kopiëren mag niet!