Restaurant X Avenue Ringweg geopend

X Avenue (1)Met het doorknippen van het lintje en het afschieten van de traditionele pagara om boze geesten af te weren was restaurant X Avenue aan de Ringweg een feit. Het restaurant ziet er uit als een Amerikaanse diner met roodlederen boots en een groot lichtbord voor de deur. Er staan ongeveer 12 gerechten op de kaart die tussen de SRD 22 en SRD 28 kosten. “We hebben na zes uur X-Avenue After Six, dan bieden we ook grill gerechten aan. Verder ook pasta’s en we zullen dagverse groenten serveren die, zeer belangrijk, onbespoten zijn!” De kaart is niet echt vernieuwend te noemen, het concept enigszins wel. “Het is Fast Casual. Dus geen ‘fine dining’ maar wel lekker eten dat op hygiënische wijze is bereid, in een goede ambiance.”, aldus directeur Mahadew.

error: Kopiëren mag niet!