Vier criminelen overvallen vrouw in haar slaapkamer

Een vrouw is zaterdagochtend rond 03.40 uur in haar woning aan de Vleesgroenteweg te Kwatta overvallen door vier gewapende en gemaskerde criminelen. Inspecteur Humphrey Naarden van de Publiciteitsdienst bevestigt deze woningoverval. Hij deelt Dagblad Suriname desgevraagd mee dat de vrouw vier onbekende mannen in haar slaapkamer zag. Zij werd door hen gekneveld met plakband. De daders hebben geweld aangewend. Zij maakten wat sieraden, een telefoontoestel, een fotocamera en wat geld buit. Het vermoeden bestaat dat de daders met een voertuig naar het adres zijn geweest. De pr-man van de politie zegt verder dat in het verlengde van dit geval de politie van Kwatta twee mannen in de kraag heeft gevat. Het tweetal is intussen voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van bureau Nieuwe Haven.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!