35-jarige duo-rijder 71ste verkeersdode

De 35-jarige Ricardo Schubert heeft zaterdag het leven gelaten nadat de bestuurder van de brommer, A.J., tegen een personenwagen aanreed. Als gevolg van de botsing kwam de duo-rijder Schubert ter plekke te overlijden. Deze aanrijding heeft in Groningen ter hoogte van Colombia plaatsgevonden. Naar zeggen van getuigen blijkt dat de bromfiets bestuurder naar rechts zou zijn uitgeweken. Dit werd fataal voor de duo-rijder omdat hij geen evenwicht kon bieden en kwam op het wegdek te vallen. Schubert is de 8ste duo-rijder die in het verkeer is omgekomen en met deze is de verkeersbarometer gestegen naar 71. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. De autobestuurder is na afstemming met het Openbaar Ministerie. Ook zijn rijbewijs is eveneens niet ingevorderd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!