SHTAB solidair met arbeiders van Integra Marine

De Surinaamse Haven en Transport Arbeidersbond, SHTAB, onder leiding van voorzitter Romeo Chin A Loi, heeft in een schrijven dat zij zich solidair verklaren met de arbeiders in dienst van Integra Marine, die momenteel verwikkeld zijn in vakbondsstrijd. De SHTAB vindt het betreurenswaardig dat Integra Marine weigert zich te verenigen met wat de arbeiders grondwettelijk toekomt. Volgens de SHTAB wordt er een rechtvaardige strijd gevoerd, vandaar de solidariteitsbetuiging. De bond roept de directie van Integra Marine op om het zinloze pad van beknotting van dit grondwettelijk recht te verlaten en zich te scharen achter de meerderheid van werkgevers in Suriname, die het recht van arbeiders om zich te mogen verenigen, uitdragen en ondersteunen.

error: Kopiëren mag niet!