Aftrek twk gepensioneerden was afgesproken zaak

Enkele gepensioneerde ambtenaren waren ontevreden toen ze zagen dat er geld van hun pensioen was afgetrokken. Armand Deekman, legde de gepensioneerde vandaag tijdens de vergadering uit dat het de terugwerkende kracht (twk) is die terug is genomen. Het was afgesproken dat de terug werkende kracht voor een jaar zou duren. De terugwerkende kracht is vorig jaar november ingegaan. Enkele gepensioneerde uit de overheidsdienst zijn dat al vergeten, ook hebben enkele hun berekeningen al gemaakt zegt de voorzitter van de Bond van Belangenbehartiging Gepensioneerde uit Overheidsdienst. Deekman zegt dat na de uitleg de gepensioneerde wel begrip konden opbrengen. Na de vergadering verklaarden enkele gepensioneerde tegenover Dagblad Suriname het niet over hun hart te kunnen strijken dat de regering hun geld geeft en het dan terug neemt.

error: Kopiëren mag niet!