Tris-monument eindelijk onthuld

DSC_5884De onthulling van het Tris monument vond vanmorgen plaats bij Fort Zeelandia. Het monument is eindelijk onthuld waar al zoveel maanden onduidelijkheid over was. In de persconferentie na de onthulling hoopten vele antwoord te krijgen op de vragen waarom en juist op die plaats. De persconferentie werd geleid door voorzitter Nederlandse stichting Triscontacten, Ad van Wingerden, Peter van Uhm, oud commandant der Nederlandse Strijdkrachten en kolonel Justus Hew A Kee.
Na vele omhalen wisten de heren nog steeds geen uitleg te geven op de simpele vragen waar en waarom. Tijdens de persconferentie werd vooral inhoudenlijk niet gereageerd en voornamelijk ontkenning gegeven aan de gang van zaken die verslaggevers te sprake brachten.

error: Kopiëren mag niet!