Vrije Atheneum doet ook mee met ‘Srefidensi Mofodoro Expositie’

1 Vrije Atheneum doet ook mee met ‘Srefidensi Mofodoro Expositie’Leerlingen van het Vrije Atheneum hebben gisteren ook deelgenomen aan de Srefidensi Mofodoro Expositie, op de hoek Tibitistraat en Commewijnestraat. De tentoonstelling is een initiatief van Luciel Becker en is bedoeld voor natievorming. De kunstenaars Iwan Verwey en Perry Udenhout tonen ook hun creaties en installaties tijdens deze expo, die duurt tot en met 4 december. Maar volgens de lerares Helstone van het Vrije Atheneum hebben de leerlingen maar één dag deelgenomen. ‘Becker heeft ons gevraagd om ook deel te nemen aan de expositie en dat vonden wij erg leuk.’ Helstone verzorgt het vak Handenarbeid en heeft de kinderen de opdracht gegeven om vogels en vlinders van papier te maken. Ze is zeer tevreden over het resultaat. De school had in verband met de Onfhankelijkheidsdag ook een snoeppauze. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!