Groente-exporteur Wiren B. aangehouden met 1 kilo coke

Groente-exporteur Wiren B. werd donderdag samen met zijn arbeider op de cargo-afdeling van de luchthaven te Zanderij aangehouden wegens drugssmokkel. Tijdens de visitatie hebben de dienstdoende BID-teamleden vermoedelijk drugs aangetroffen in een partij oker. Na de vondst heeft men een test uitgevoerd waarbij het vermoeden van de wetdienaren juist bleken te zijn. Inspecteur Humphrey Naarden van de Publiteiciteitsdienst van het KPS bevestigt de aanhouding van het tweetal. Hij geeft aan dat Wiren en zijn arbeider zijn aangehouden nadat in de okers 84 staafjes zijn aangetroffen met een brutogewicht van 1.016 gram. Beide heren zijn hedenmorgen voorgeleid. Daarbij is Wiren hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld en zijn arbeider is na verhoor heengezonden. De PR-man zegt dat de aangetroffen cocaine in beslag is genomen door de Narcoticabrigade en zal dienen als bewijsmateriaal. Wiren was vorig jaar ook betrokken bij een soortgelijk drugszaak. Alleen was hij toen arbeider.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!