Marokko wil samenwerken met Suriname op gebied agro-industrie

MarokkoDe vriendschapsbanden tussen Suriname en Marokko zullen worden verstevigd. Dit kwam naar voren tijdens het bezoek van de niet-residerende ambassadeur van Marokko, Larbi Moukhariq, aan minister Raymond Sapoen van Handel en Industrie (HI). De ambassadeur was vergezeld van de honorair consul van Marokko in Suriname, Faried Pierkhan. Tijdens het bezoek is verwezen naar de samenwerkingsovereenkomst tussen beide landen, die op korte termijn door tussenkomst van het ministerie van Buitenlandse Zaken zal worden geformaliseerd. De niet-residerende ambassadeur heeft benadrukt dat zijn land zich toelegt op de agro-industrie. Minister Sapoen nam de gelegenheid te baat om hem de kast met Surinaamse specialty foodproducten te tonen.

error: Kopiëren mag niet!