Bestuurder ramt paal en gaat over de kop

Een autobestuurder heeft dinsdagavond omstreeks elf uur een EBS-paal geramd en ging vervolgens over de kop. Het vermoeden bestaat dat hij de controle over het stuur verloor bij het beschrijven van de s-bocht aan de Fredericiweg te Longmay. De autobestuurder die niet onder invloed verkeerde van alcohol, is opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Streekziekenhuis Nickerie. Hij beschikt wel over een rijbewijs.
Een ooggetuige bekende eerst gierende banden te hebben gehoord waarna de auto over de kop ging. Volgens verklaring van de politie reed de autobestuurder met een te hoge snelheid. Deze was ver boven de toegestane limiet. De autobestuurder A.J. blijkt oud-leerkracht te zijn van de Surinaams Technische School Nickerie.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!