Alcoholist terroriseert en mishandelt vrouw met houwer

De politie van Livorno heeft een zekere Lallu. R. in de kraag gevat wegens huiselijk geweld. Lallu heeft zijn vrouw in de avond van vrijdag met de platte zijde van een houwer enkele slagen toegebracht. Zij verloor als gevolg daarvan het bewustzijn. Het slachtoffer moest per ambulance naar de Spoedeisende Hulp worden vervoerd. Het kostte het ambulancepersoneel veel moeite om het slachtoffer weer tot bewustzijn te brengen en te vervoeren naar het ziekenhuis. Na de behandeling mocht de vrouw terug naar huis. Zij heeft geen ernstige letsels opgelopen.
Volgens getuigen wordt de vrouw dagelijks mishandeld door de man, van wie men zegt dat hij een alcoholist is. Op die bewuste dag had de man, naar zeggen van een getuige, zijn vrouw vanaf 21.00 tot 23.30 uur mishandeld. De man is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!