Illegalen aangehouden en opgehouden voor vreemdelingenbewaring

De politie van Nieuw Amsterdam heeft een illegale Guyanees aangehouden en opgehouden voor vreemdelingenbewaring. De sterke arm kreeg meerdere malen meldingen dat een groep mannen zich op een hoek bij een servicestation ophield en bier nuttigende. Men rukte uit naar de plaats en trof daar inderdaad een groep heren aan. De politie trad op en bleek dat een van de heren illegaal in het land vertoefde. Hij werden aangehouden. Verder is ook gebleken dat de politie van Stolkertsijver twee illegalen met in hun bezit een hoeveelheid ruw goud heeft aangetroffen. Ook deze twee zijn opgehouden voor de vreemdelingenbewaring. Met betrekking tot het economisch delict is het goud in beslag genomen en is dat stuk buiten proces afgehandeld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!