Digicel-klanten bellen gratis naar rampgebied Filipijnen

Digicel-klanten bellen gratis naar rampgebied FilipijnenDigicel Suriname heeft het telefoontarief naar de Filipijnen op nul gesteld. Bezorgde Surinamers en anderen met een Digicelnummer kunnen gratis bellen naar vrienden en familie in de Filipijnen. Op dit moment vertoeven enkele honderden Fillipijnen in Suriname, die als contractarbeiders werkzaam zijn in het Uitbreidingsproject van de Staatsolie raffinaderij.
Het vorig weekend werden 9,6 miljoen mensen getroffen door een tyfoon in Filippijnen. Volgens officiële berichten zijn tenminste 10.000 mensen omgekomen. ‘Wij betreuren deze ramp en hebben geen woorden genoeg om uit te drukken hoe bedroevend wij het gebeurde vinden. Wij willen onze klanten die familieleden en/of vrienden in de Filipijnen hebben in de gelegenheid stellen om contact te maken met hun naasten. Het is onze morele plicht om in deze moeilijke tijden, in de mate waarin wij dat kunnen, bijstand te verlenen’, aldus Hans Lute, CEO van Digicel Suriname. Digicel-klanten zullen tot en met 15 december gratis kunnen bellen naar de Filipijnen.

error: Kopiëren mag niet!