VHP mediacommissie: Gifmengers stellen VHP-voorzitter in kwaad daglicht

Het is alom bekend dat Dino Bouterse op verdenking van cocaïne- en wapenhandel is aangehouden. Later is zijn aanklacht verzwaard. Hij zou volgens de Amerikaanse justitie hebben geprobeerd de internationale terreurorganisatie Hezbollah te steunen.
Volgens de federale rechtbank in New York zou Dino in ruil voor miljoenen dollars grote aantallen vermeende Hezbollah-leden toegang willen geven tot Suriname. De internationale terreurorganisatie Hezbollah zou Suriname kunnen gebruiken als een permanente basis om onder meer Amerikaanse doelen aan te vallen.
Na de arrestatie van Dino Bouterse is de VHP mediacommissie geconfronteerd met mediaberichten over absurde aantijgingen aan het adres van onze voorzitter Chandrikapersad Santokhi. Exponenten van een coalitiepartij beweren dat VHP voorzitter Santokhi de hand heeft gehad in de arrestatie van Dino Bouterse.
De mediacommisie vindt dat, tegen beter weten in, deze exponenten van een coalitiepartij met hun sprookje moedwillig proberen de Surinaamse samenleving zand in de ogen te strooien. Deze gifmengers maken zelfs gebruik van een staatsmedium om de VHP-voorzitter in een kwaad daglicht te stellen.
De voorzitter van de VHP heeft reeds laten doorschemeren dat die beweringen een grappenmakerij is en geen boodschap heeft aan de gladde verkooppraatjes van de gifmengers. De VHP mediacommissie keurt de lafhartige aantijgingen aan het adres van de partij voorzitter krachtig af en zal niet tolereren dat hij negatief wordt besproken.
De VHP mediacommissie staat volledig achter de standpunten van haar voorzitter en roept de bevolking op om alert te zijn.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: