Politie Uitvlugt start onderzoek op scholen

De politie van Uitvlugt heeft een schoolonderzoek gestart binnen haar ressort. Dit geschiedt na afstemming met de schoolleiding. Het uiteindelijke doel is om een gezond contact met elkaar te bewerkstelligen. Het is de politie opgevallen dat ouders vaak genoeg niet weten wat hun kinderen naar school meenemen. De politie is al enkele dagen actief bezig geweest met dit project. Op één van de scholen, bij een venster althans op het schoolterrein, is er een handbijl aangetroffen. De politie doet daarom een onderzoek bij de leerlingen en ook op het schoolterrein; dit alles in het belang van de veiligheid van een ieder. Ook zijn er afro-kammen en vorken op één van de scholen aangetroffen. De politie doet daarom een dringend verzoek aan de ouders om controle te blijven uitoefenen op hun kinderen en om te kijken wat zij allemaal naar school meenemen. De ouders moeten ook helpen controleren, zodat er geen onaardige dingen plaatsvinden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!