Lustig Events presenteert I Am Hardwell

Dj HardwellOp zaterdag 19 oktober 2013 werd er tijdens de DJ top 100 op het Amsterdam Dance Event bekend gemaakt dat DJ Hardwell de nieuwste nummer 1 DJ van de wereld is. Hij is de derde Nederlander die, na Tiesto en Armin van Buuren, de prestigieuze populariteitspoll wint. Intussen is Hardwell 3 keer naar Suriname gehaald voor evenementen van Lustig Events. Robin Piree volgde bijna drie jaar lang Robert van de Corput, betere bekend als DJ Hardwell. Samen met oude beelden uit interviews en tv-programma’s levert dat de documentaire I Am Hardwell op. De film is op 17 oktober in première gegaan in het Tuschinski Theater, in Amsterdam. Afgelopen donderdagavond is de documentaire van deze nummer een dj “I Am Hardwell” vertoond in TBL Cinemas, voor genodigden, sponsoren en fans. San Jay Kisoensingh, Event Manager van Lustig Events N.V. zegt dat de agency van Hardwell zelf contact heeft opgenomen met hun om deze documentaire ook hier te presenteren. Het zal ook op 4 televisiestations vertoond worden, zegt Kisoensingh. Dj Hardwell heeft op 24 november 2008 in Blue Bell Discotheek opgetreden en op 03 januari 2009 in Starzz Discotheek. Hij was voor het laatst in Suriname voor SunGlam op 25 november 2010 .Wij hebben een goede samenwerking met hem en proberen hem misschien volgend jaar weer hier te laten komen, maar nu hij nummer 1 in de wereld is en natuurlijk ook zijn fee omhoog is gegaan, is nog niks officieel. De documentaire geeft volgens de DJ zelf een mooi inkijkje in deze periode waarin het allemaal heel erg hard ging met hem. Over het algemeen zal deze documentaire jongeren helpen in te zien dat dromen waar gemaakt kunnen worden. Deze muziekdocumentaire belooft daarom een groot aantal bezoekers van verschillende culturen en leeftijdsgroepen te zullen trekken.

error: Kopiëren mag niet!