Lustig Events presenteert Duality

Lustig Events presenteert op zaterdag 30 november 2013 ‘Duality’ in de Banquet Hall van hotel Torarica. Op die avond zullen er alleen maar Duo DJ’s optreden onder wie Dj KimKat. DJ duo “KIMKAT” bestaat uit twee zeer getalenteerde vrouwelijke DJ’s, Kim Lee en Katrina Nova. Kim Lee is half Vietnamees en half Frans en Kat Nova is Russisch. Ze ontmoetten elkaar in 2007 en zijn sindsdien vrienden. Op het moment dat ze elkaar ontmoetten waren ze beide bezig met hun modellen carrière en hadden veel met elkaar gemeen. Met als doel een DJ carrière te starten begon het speciale duo aan een opleiding aan de Scratch Academy in Los Angeles, Californië. Door hun snelle leervaardigheid in combinatie met hun coolheid, sex-appeal en enorme energie sprongen ze in het oog bij Black Eyed Peas’ zanger Apl de ap. Hij zag enorme potentie in de meisjes en besloot ze persoonlijk te gaan ondersteunen. KIMKAT verdiende snel erkenning voor hun unieke Elektro sets, maar ook voor de zware Trance, EDM, hip-hop en top 40 genres die zij ten gehoren brengen. Voor hun eerste album produceren zij hun eigen nummer en werken daarvoor samen met vele populaire artiesten en producenten. Onlangs is het duo een samenwerking aangegaan met Brian Kennedy, de man achter Rihanna’s “Disturbia” en Chris Brown’s “Forever”. In oktober 2013 vond de release plaats van dit album.Naast hun DJ en modellen carrière, houden de meisjes zich veel bezig met liefdadigheidsprojecten. Meest recent hebben zij inzamelingsacties georganiseerd voor de slachtoffers van de rampzalige tragedie in Japan, misbruikte kinderen en mishandelde vrouwen in opvanghuizen. Op deze avond zullen ook Dj’s uit Suriname optreden te weten Oefmeister en Chi Chi Bambino, Loco Mo-Co, Mitchell Lam en C. Futego, Muzikjunky & Thierry Ganz. De mc van de avond is Jorge.

error: Kopiëren mag niet!