Verdachten woningdiefstal aangehouden

Criminelen zijn in de middag van vrijdag 8 november een woning aan de Jasmijnstraat binnen gedrongen. Op dat moment was de bejaarde bewoonster van het huis alleen thuis. De criminelen hebben gouden sieraden, Surinaamse dollars en een televisie toestel uit het huis weggenomen. De bejaarde mevrouw is niet door de inbrekers mishandeld. Zij was echter zodanig aangeslagen dat zij onwel werd. De recherche van het bureau. Nieuwe-Haven is belast met het onderzoek in deze zaak. Intussen zijn twee jongemannen als verdachten aangehouden en in verzekering gesteld in verband met de diefstal. De personenauto die gebruikt is om naar het adres te rijden en om de diefstal te plegen is in beslag genomen. Vermeldenswaard is dat een van de verdachten een achter kleinzoon van de benadeelde is.

error: Kopiëren mag niet!