Shri Vishnu school gaat voor verdere verbetering onderwijs

2013111k2_121931Bij het in ontvangst nemen op dinsdag j.l. van een beamer ten behoeve van de school gaf de directeur, Indira Ramdin aan te gaan voor kwalitatief onderwijs. Zij benadrukte dat hiermede invulling gegeven wordt aan de verdere inrichting van de twee nieuwe vaklokalen. “Wij wensen ook de audio en visuele materialen te gebruiken voor overdracht van kennis hier op school.”
De beamer is geschonken door Anand Jagessar uit New York (Secretaris VHP coördinatieteam New York) en voorzitter Stichting Belangenbehartiging Wanica en Omstreken, Asiskumar Gajadien. Gajadien benadrukte dat bewust gekozen is voor een beamer met de specificaties waarbij deze bij normaal daglicht gebruikt kan worden en met een ingebouwde geluidvoorziening. “Hierdoor is het ook in elke klas te gebruiken”.
Ramdin bracht dank uit voor deze geste en was goed gestemd dat met medewerking van de Gemeente Sanatan Dharm ze de vaklokalen tot stand heeft kunnen brengen en met andere sponsoren die hebben en zullen bijgedragen aan de andere voorzieningen en verder inrichting van deze vaklokalen.

error: Kopiëren mag niet!