Petitie tegen dure vliegtickets SLM –KLM op route Amsterdam-Paramaribo

Harry van Bommel, Tweede Kamerlid voor de SP, strijdt al heel lang met vele anderen tegen de absurd hoge tarieven op de vliegverbinding Amsterdam-Paramaribo. De enquête van SP en VVR heeft uitgewezen dat die tarieven belachelijk zijn en dat er veel meer mensen zouden vliegen als de prijs redelijk zou zijn. Om die reden heeft van Bommel een petitie getekend die protesteert tegen het monopolie van SLM/KLM dat de oorzaak is van de hoge tarieven. “Ik roep je dringend op deze petitie ook te tekenen en hem te sturen aan al je bekenden en te delen via Facebook en andere sociale media. Het wordt echt tijd voor verdergaande acties. Desnoods bij KLM op de stoep. Genoeg is genoeg” aldus het Tweede Kamerlid en woordvoerder Europese en buitenlandse zaken. Hieronder de link naar de petitie: http://petities.nl/petitie/weg-met-monopolie-slm-klm/.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: