73-jarige kent rover en vader

Een 73-jarige man die op 2 juli 2013 aan de Arronstraat werd overvallen, verklaarde gisteren in de rechtszaal dat de verdachte Samsoedien B. de dader is. Hij ging op die dag zijn vrouw ophalen en werd overrompeld door de rover. De bejaarde man verklaarde dat hij de verdachte kent; ook zijn vader kent hij. Hij gaf precies aan dat de vader van Samsoedien een dominee was. De beroving had op klaarlichte dag plaatsgevonden; volgens de benadeelde was dat rond 10.00 uur. Zijn vrouw herkende de verdachte positief. Zij was erbij toen de verdachte haar man beroofde en hem ook nog een vuistslag toebracht. De verdachte reageerde hierop door te stellen dat indien hij, zo stevig als hij wel is, de oude man een vuistslag zou toebrengen, hij daar niet meer zou staan. Soemsoedin blijft erbij dat hij onschuldig is. Rechter Albert Ramnewash wil op de volgende zitting twee getuigen horen. Op 26 november vindt de verdere behandeling plaats. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!