Verkeerslachtoffer na vier dagen overleden in ziekenhuis

De 18-jarige Ashwien Rattan is hedenmiddag rond 12.05 in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden. Hij was op donderdag 7 november 2013 aan de Frederikshoopweg in het ressort Santodorp gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Daarbij is de vader van de jongen ook gewond geraakt. Politie-inspecteur Sandra Claver, ressortcommandant van Santodorp bevestigt dit geval. Zij geeft aan dat de vader en zoon op een brommer zaten. De autobestuurder verleende geen voorrang waardoor zij in botsing kwam. De personenwagen reed over de Frederikshoopweg en de bromfiets is op een gegeven moment vanuit een inrit gekomen. Het vermoeden bestaat dat de bromfietser niet opgelet heeft op het verkeer aan de Frederikshoopweg. Met deze verkeersdode is de verkeersbarometer gestegen naar 66. Rattan is de 5de duo-rijder voor dit jaar. Inspecteur Humphrey Naarden bevestigt dit.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!