Rovers maken halsketting en contactsleutel buit

Zaterdag in de vroege ochtend zijn er twee berovingen gepleegd. Bij een van de gevallen was een vrouw betrokken. Zij was in haar voertuig toen ze op een onbewaakt moment overvallen werd door twee criminelen die eerder op een stoep stonden. De daders rukten haar halsketting weg. Ook haar contactsleutel is buitgemaakt. Dit geval deed zich voor aan de Koningstraat ter hoogte van Liberty.
Een man in beschonken toestand deed aangifte van een beroving voor een bekende discotheek. Hij liep volgens zijn zeggen richting Hoogestraat toen twee mannen hem overvielen. Ze namen zijn mobiele telefoon mee. De politie van bureau Nieuwe Haven heeft deze zaken in onderzoek. Tot nu toe zijn de daders niet bekend. Het politieonderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!