Politie zoekt info over lijk Saramaccadoorsteekbrug

Deel van het ontzielde lichaam waarop de tatoeage te zien is (foto KPS)
Deel van het ontzielde lichaam waarop de tatoeage te zien is (foto KPS)
In eerdere berichten is aangegeven dat het lijk van een creoolse man is aangetroffen op vrijdag 1 november 2013 onder de brug die loopt over het Saramaccakanaal. Voorts dat de man doormiddel van misdrijf om het leven is gekomen. Als bijzondere kenmerk is toen aangegeven dat het slachtoffer aan de linkerbovenarm een tatoeage heeft. Dat deze tatoeage twee duimen, twee wijsvingers en twee middelvingers afbeeldt die tegen elkaar gedrukt zijn. Op de bovenstaande foto is een deel van het lijk vast gelegd waarop de tatoeage te zien is Met het tonen van de tatoeage hoopt de politie informatie binnen te zullen krijgen die zal leiden tot het achterhalen van de identiteit van de vermoorde man. Een ieder die informatie kan verschaffen omtrent de man wordt gevraagd om contact op te nemen met de recherche van het politie bureau Nieuwe-Haven, de politie meldkamer op het nummer 115 of met de dichtstbijzijnde politiebureau.

error: Kopiëren mag niet!