Nederlander Geert van der Heijden weer goud waard voor Deva Boys

Jerry Boldewijn scoort hier met een snoekduik de 3-1 voor Deva Boys (foto: Regillio Derby)
De Nederlander Geert van der Heijden is van grote waarde binnen de ploeg van Deva Boys. Op de derde speeldag bezorgde hij met 4 doelpunten de ploeg van Meerzorg een 6-3 overwinning op Papatam uit Albina. In het Dr. Ir. F. Essedstadion was het de bezoeker Papatam die een 0-1 voorsprong nam in de 12de minuut via de speler Julian Afzende. Van der Heijden bracht na 19 minuten spelen Deva Boys op 1-1. Drie minuten hierna gaf hij Deva Boys een 2-1 voorsprong. Met een snoekduik scoorde Jerry Boldewijn prachtig de 3-1. Papatam scoorde in de 39ste minuut de 3-2 via Gaima Lawaoema. Het was weer Van der Heijden die na 41 minuten spelen de stand bracht op 4-2 voor Deva Boys. Met deze stand werd er gerust.
Meteen na aanvang van de tweede helft kwam Papatam op 4-3 via wederom Lawaoema. In de 57ste minuut ontstond er een schermutseling tussen de spelers Jerry Boldewijn van Deva Boys en Faisel Abisoina van Papatam. Beide spelers werden rood gekleurd. Het was Deva Boys die munt sloeg uit deze situatie. In de 68ste minuut scoorde Arantes Veira via een penalty de 5-3 en in de 85ste minuut maakte Van der Heijden zijn vierde doelpunt. Hiermee bepaalde hij de eindstand op 6-3 voor Deva Boys.