Decoraties tijdens afsluiting jubileumjaar

Decoraties tijdens afsluiting jubileumjaar 4
Decoraties tijdens afsluiting jubileumjaar 1
Decoraties tijdens afsluiting jubileumjaar 2
Decoraties tijdens afsluiting jubileumjaar 3Afgelopen weekend werd het Jubileumjaar afgesloten met een grootse viering op het Onafhankelijkheidsplein. Onderdeel van deze viering was het decoreren van zo een 200 Surinamers, verdeeld in twee groepen, voor hun bijdrage binnen de samenleving. Dit gebeurde in de Congreshal. In aanwezigheid van president Desi Bouterse, First Lady Ingrid Bouterse-Waldring, vicepresident Ameerali en met behulp van diverse ministers (zoals minister Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling, minister Betterson van Regionale Ontwikkeling en minister Moestadja van Binnenlandse Zaken) en hun echtgenotes kreeg de eerste groep uitverkorenen de decoraties in de ochtenduren opgespeld. De eer viel te beurt aan onder andere Marlon Rozenblad, Rinaldo Klas, Clifton Braam en Edwin Gefferie. Het decoreren werd volgens traditie afgesloten met het zingen van het Surinaamse volkslied.

error: Kopiëren mag niet!