Zware aanrijding te Frederikshoopweg

Een personenwagen reed donderdagmiddag een bromfietser en zijn duorijder aan. Dit gebeurde aan de Fredrikshoopweg ter hoogte van paalnummer 249. Uit verkregen informatie blijkt dat de brommer uit een inrit kwam, waarbij hij de auto geen voorrang zou hebben verleend. Als gevolg hiervan ontstond er een botsing. Inspecteur Sandra Claver bevestigt deze aanrijding. Volgens de ressortcommandant zijn de twee slachtoffers, een 18-jarige jongeman en een 45-jarige man, zwaar gewond geraakt. Zij waren voor de komst van de politie al vervoerd naar het ziekenhuis. De slachtoffers zijn vooralsnog niet aanspreekbaar, zegt de inspectrice. De bestuurder van de personenwagen is ook naar het ziekenhuis gebracht om een alcoholtest af te nemen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!