Nog geen bijzonderheden dood Grace Flu

Er is nog niet veel bekend van de zaak waarbij de politie in de ochtend van 30 oktober een lijk van een vrouw aantrof in een wagen aan de Verlengde Charlesburgweg. De vrouw zou Grace Flu zijn. Erwin Lelie, ex-voorzitter van de NPS-afdeling Paramaribo, vraagt zich af waarom het lijk van zijn partijgenoot nog niet is afgestaan door de politie en er nog steeds geen bijzonderheden zijn prijsgeven over deze zaak. De NPS-topper wordt regelmatig gebeld over de vorderingen in deze zaak. Dagblad Suriname verneemt van politiewoordvoerder inspecteur Dropati Ramkhelawan dat het lijk nog niet is afgestaan, daar het onderzoek in deze zaak nog voortduurt. De politie van Munder vond het lijk in een voertuig tijdens een reguliere surveillance. De vrouw had een schotwond. In de directe omgeving van de auto, die een kogelinslag had, was geen vuurwapen aangetroffen.

error: Kopiëren mag niet!