Curaçaose koks verzorgen pastry workshop voor kokstudenten SHTTC

Curaçaose koks verzorgen pastry workshop voor koksstudenten van de SHTTCOp woensdag 6 november heeft een delegatie van de Curaçao Hospitality Training Foundation (CHTF), bestaande uit Nadine Lieber (projectcoördinator), Carlos Anthony (pastry chef), Glenn Kemp (bartender) en Eric Plairsier (chef), een bezoek gebracht aan de Stichting Suriname Hospitality and Tourism Training Centre (SHTTC). Zij hebben geparticipeerd aan de Berg en Dal Amazon Flavors, Get the taste of the Amazon, en gebruikmakend van de gelegenheid zijn er gesprekken gevoerd met de leiding van de SHTTC voor een eventuele samenwerking op het gebied van opleidingen, trainingen, stages en uitwisselingsprogramma’s.
Voorts is er een pastry workshop gehouden voor de kokstudenten van de SHTTC. De workshop was een combinatie van een presentatie van trends en ontwikkelingen in de wereld op het gebied van pastry, alsook het gebruik van diverse ingrediënten bij het creëren van nieuwe gerechten.
Na het theoretisch gedeelte hebben de studenten samen met de pastry chef een aantal gerechten en technieken uitgeprobeerd in de keuken, waaronder, chocoladedecoraties, suiker trekken (suikerspin), brownies, kletskopkoekjes, etc.

error: Kopiëren mag niet!