No Space komt uit met Poekoeshani

Nospace komt uit met PoekoeshaniNo Space lanceerde op 4 november haar nieuwe single ‘Poekoeshani’. No Space is na een jaar terug met een nieuwe single ‘Poekoeshani’. Het lied gaat over een meisje dat in de buurt is komen wonen. Een heel leuk meisje, vele jongens die haar zien willen haar hebben. Ze willen haar als hun ‘Poekoeshani’. “Poekoeshanie staat voor popje, liefje, schatje, het is een troetelnaam in het Aucaans. De single is een old school style, maar in een nieuw jasje.”
No Space is een duo die voorheen Jong V & ShaQ heette (bekend van het liedje “Vallen en opstaan” & de remix daarvan met Ray Neiman. Die naam is veranderd omdat er heel veel verwarring was. No Space staat voor ‘geen ruimte’. “Daarmee willen we duidelijk maken dat niemand tussen ons komt. We zijn samen opgegroeid, we hebben een heel hechte band met elkaar. Niemand of niets komt tussen ons, daarom No Space”, vertellen Jong V & ShaQ.
Wie zijn Jong V & ShaQ?
Randall Veira, artiesten naam Jong V, is geboren te Paramaribo op 10 maart 1992 heeft toerisme gestudeerd te Natin en zit nu op SIMS. Zijn hobby’s zijn uitgaan, muziek maken en fun hebben. Shaquille Marcus, artiesten naam ShaQ, is geboren te Paramaribo op 29 mei 1995 is over naar de laatste klas van Lyceum 2. Zijn hobby’s zijn voetballen, muziek maken en uitgaan. Jong V & ShaQ zijn neven van elkaar ‘vanuit beide kanten’ dus de twee vaders zijn neven van elkaar en hun moeders ook. Jong V & ShaQ willen international bekendheid. “We zijn tevens ook van start gegaan met het maken van een paar Engelse tunes, zodat die stap om international erkent te worden veel gemakkelijker gaat”, vertellen de artiesten .

error: Kopiëren mag niet!