Presentatie boek "District Commewijne; verleden heden en toekomst"

Op dinsdag 5 november 2013 wordt om 20.00 uur in het Lalla Rookh gebouw het leerrijk historisch boek “District Commewijne; verleden heden en toekomst” gepresenteerd. De auteurs Hardeo Ramadhin en Soewarto Moestadja (geboren in Peperpot, Commewijne) zullen beiden een toelichting geven. Daarna wordt het boek aangeboden aan de minister van Onderwijs Ir. Ashwin Adhin, de minsiter van R.O. Stanley betterson en aan de districtscommissaris van Commewijne, Mw. Ingrid Karta-Bink e.a.,
Het boek zal na de presentatie verkrijgbaar zijn en persoonlijk door de auteurs worden gesigneerd.
Dit boek telt 229 paginas en gaat over de historie, natuur, democratie, samenleving, economie, cultuur, inrichting en de toekomst van het district Commewijne. Dit boek mag niet ontbreken op scholen en bibliotheken en vooral bij de leergierige Surinamer, kortweg een ieder die meer wil weten over Commewijne, een mooi-, productief- en plantagerijk district dat grote Surinamers heeft voortgebracht die dankzij hun ijver, inzet en doorzettingsvermogen diverse posities hebben verworven en bekleden in de Surinaamse samenleving en die zowel nationaal- als internationaal hun bijdrage blijven leveren aan ontwikkelingen van de maatschappij. De auteurs die geen onbekenden zijn hebben reeds diverse artikelen, publicaties en boekwerken op hun naam staan w.o. ” Met het oog op de verkiezingen 2010″. Hardeo Ramadin heeft naast zijn publicaties over de rijstbouw in Coronie (1988), het district Nickerie in ontwikkelingsperspectief (2004), de dynamiek in de politiek I en II (2011), honderden artikelen geschreven in nationale- als intenationale bladen en tijdschriften.
Kenniskring vindt het een primeur en eer dat zij dit boekwerk mag launchen en heet u welkom dit heugelijk feit mee te maken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: