Man terroriseert vrouw al 30 jaren

De 52-jarige H.K. is door de politie van Leiding aangehouden en in verzekering gesteld ter zake huiselijk geweld. Deze verdachte is al 30 jaar gehuwd met zijn vrouw. Het echtpaar heeft 2 kinderen die ook al getrouwd zijn. Vanaf de eerste dag terroriseert hij zijn vrouw. Afgelopen zaterdag heeft hij weer eens zijn onheuse handelingen herhaald. De maat was toen vol en de vrouw deed aangifte. De man bedreigde zijn vrouw met de dood. Hij gaf zijn vrouw te kennen dat hij haar zou doodkappen en daarna de hand aan zichzelf zou slaan. De verdachte is taxichauffeur.
Inspecteur Elizabeth Chappert, ressortcommandant van Leiding, bevestigt dit geval en de inverzekeringstelling. Zij gaf aan dat noch de man noch de vrouw een bezit is van de ander. In een relatie moet je altijd respect hebben voor elkaar. Hangende het verdere onderzoek blijft H.K. aangehouden. Dit is een van de redenen waarom de post te Leiding 9a het initiatief heeft genomen om een eigen bureau voor huiselijk geweld te openen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!