Huis ondervoorzitter NJP afgebrand

Het huis van de ondervoorzitter van het Nationaal Jeugdparlement (NJP), Praathna Sital, is vannmorgen afgebrand. De laagbouw stenenwoning is tegen 01.15 uur in de ochtend te Vredenburg Serie A, Houttuin, in de as gelegd. De brand begon vermoedelijk in de keuken. De 5-koppige familie kon helaas niets redden uit het huis. Het gezin heeft onderkomen gevonden bij familieleden.
Sital vertelt dat het huis binnen korte tijd afgebrand was. De auto in de garage is helemaal beschadigd. Sital kan niet zeggen of de brandweer er snel bij was. De moeder ontdekte de brand, maar op dat moment stond een groot deel van het huis al in lichterlaaie. De familie kon niets redden, want al snel was alles in de as gelegd. De woning was niet verzekerd tegen brand. Deze was vervallen en zou een dezer dagen verlengd worden.
Eerder deze week was er al een brand aan de Kamperfoelistratat. Daar brandde een woning volledig af.

error: Kopiëren mag niet!