Breaking News: Kabouter aangehouden na gouden tip

Pearl 'Kabouter' Morgenstond
Pearl ‘Kabouter’ Morgenstond
De nummer 1 ‘most wanted’ crimineel Pearl Morgenstond alias ‘Kabouter’ is vanmorgen door het Arrestatie-team aan de Herstellingweg, een zijstraat van de Nieuw Weergevondenweg aangehouden. Dit wordt zowel door ressortcommandant van Santo Dorp Sandra Claver als door inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de publiciteitsdienst bevestigd. Kabouter is veroordeeld wegens moord. Hij heeft een man in een bar te Charlesburg vermoord. Deze most wanted crimineel was onder begeleiding van penitentiaire ambtenaren voor behandeling gebracht naar het AZP. De zieke Kabouter zag van daar uit zijn kans schoon om te ontsnappen. Hij werd vanaf toen opgespoord. Uiteindelijk werd hij gistermorgen geholpen door een tip uit de samenleving geleid tot de aanhouding. De tipgever werd beloond met een geldsbedrag van SRD 5000. Het is te merken dat dit voorstel gewerkt heeft. De veroordeelde Kabouter was op 29 april 2013 ontvlucht uit het Academische Ziekenhuis Paramaribo.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!