Verdachte op vlucht neergeschoten

In navolging op het politiebericht van afgelopen zondag waarin is aangegeven dat twee mannen, op zaterdag 2 november, te Stolkersijver zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de vuurwapenwet, wordt het volgende vermeld. Zoals eerder aangeven was een van de verdachte het nabijgelegen bos ingevlucht om zich te ontrekken aan zijn aanhouding. De politie ging de verdachte achterna en kon hem aanhouden nadat er vuurwapengeweld gebruikt was. De verdachte is in deze 31-jarige Ragil M. Hij is in een been geraakt. R.M. intussen uit het ziekenhuis ontslagen en is in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van smokkel en overtreding van de Vuurwapenwet. Ragil M. heeft inmiddels verklaard dat hij de 2 jachtgeweren vanuit Frans-Guyana naar Suriname had gesmokkeld om die hier te lande te verkopen. De andere verdachte is na verhoor heen gezonden. Hij reed een taxirit en is niet betrokken geweest bij het smokkelen of willen verkopen van de jachtgeweren in Suriname.

error: Kopiëren mag niet!