SRD 850 gestolen uit portemonnee van leerkracht

Een leerkracht, te werk gesteld in het district Nickerie, kreeg gisteren de schrik van haar leven toen zij haar portemonnee na de vlaggenparade open zag. Zij keek erin en het viel haar gelijk op dat haar geld, bestaande uit biljetten van SRD 50 en 100, was weggenomen. Zij had aan de voorzijde van haar portemonnee SRD 850 bewaard. De leerkracht is van Paramaribo en is wegens haar werk woonachtig in Nickerie. Eerst werd een zoekactie bij alle leerlingen gepleegd. De politie werd na elven gealarmeerd. Volgens een betrouwbare bron was de benadeelde schooljuf met haar leerlingen naar de vlaggenparade. Toen zij binnenkwam, constateerde ze dat haar geld verdwenen was. De politie doorzocht de tassen van de leerlingen. Het vermoeden bestaat echter dat een ouder van een leerling of een leerkracht het geld moet hebben weggemaakt. Het politieonderzoek duurt voor.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!