Boodie winnaar CITI Micro-entrepreneurship Awards for the Caribbean

Jaarlijks worden de CITI Micro-entrepreneurship Awards for the Caribbean gehouden, waarbij micro financierings instituten (MFI’s) en micro ondernemers beloond worden voor hun uitmuntend succes binnen het Caribisch gebied. Het Citi Micro-entrepreneurship Awards-programma is een programma gefinancierd door Citi Foundation en valt onder de Caribbean MicroFinance Alliance (CMFA). Het Citi Micro-entrepreneurship Awards-programma is erop gericht bekendheid te geven aan microfinanciering in het Caribisch gebied en de belangrijke rol die micro-ondernemers spelen in regionale economieën.
In Suriname wordt middels het Micro Kredieten Programma (MKP) micro-ondernemers in de gelegenheid gesteld om een onderneming te beginnen en/of uit te breiden. Deze ondernemers kunnen bij de verschillende Micro Finance Institutions (MFI’s) in Suriname terecht voor aantrekkelijke kredietmogelijkheden en adviezen om hun droom werkelijkheid te maken.
Eén van deze MFI’s is Finatrust, de Trustbank NV die expertise heeft op het gebied van sparen, kredieten, beleggingen en vermogensbeheer. Als dynamische instelling is de missie van de Trustbank onder meer gericht op het in gang zetten van het bewustwordingsproces bij de financieel kwetsbare groepen binnen de Surinaamse samenleving met betrekking tot een scala van mogelijkheden die het bancaire systeem te bieden heeft ter optimalisering van hun persoonlijke welvaart en welzijn.
Tijdens de CITI Micro-entrepreneurship Awards for the Caribbean konden de MFI’s in aanmerking komen voor de Excellence in Microfinance Transparency in the Caribbean Award en de micro ondernemers voor de Excellence in Micro-entrepreneurship in Suriname Award. Met trots vermeldt de Trustbank dat de micro ondernemers die zij had voorgedragen voor de award for excellence in Micro-entrepreneurship in Suriname 2013, de heer Jurgen Emilio Boodie, eigenaar van Ji Ji Restaurant en mevrouw Helen Muntslag-Breeveld, eigenaar Elmitch kapsalon, in de prijzen zijn gevallen.
Tijdens de award ceremony, welke op 31 oktober 2013 te Kingston Jamaica gehouden werd, is de heer Jurgen Boodie uitgeroepen tot winnaar van de Award for excellence in Micro-entrepreneurship in Suriname. Naast de award kreeg de heer Jurgen Boodie een geldbedrag, terwijl mevrouw Helen Muntslag- Breeveld een certificaat in ontvangst mocht nemen.
De Trustbank feliciteert alle finalisten in het bijzonder de heer Boodie voor zijn bijzondere inzet en prestatie die hebben geresulteerd in het behalen van de CITI Micro-entrepreneurship Awards for the Caribbean 2013 en wenst hem heel veel succes in zijn verdere loopbaan als micro-ondernemer.
De Trustbank nodigt hierbij alle micro-ondernemers uit om gebruik te maken van haar aantrekkelijke kredieten en adviezen die eveneens kunnen resulteren in het opzetten van een succesvolle micro onderneming.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: