Airbus A340-300 naar de C-check

Van 6 november tot en met 24 november 2013 zal de Airbus A340-300 van de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) een groot onderhoud (C-check) ondergaan in Bordeaux (Frankrijk), bij Sabena Technics. Sabena Technics is een bekende Maintenance, Repair & Overhaul provider (MRO) met veel Airbus onderhoud ervaring.
In de periode van de C-check zullen de Mid-Atlantische vluchten worden uitgevoerd door de charter partner Euro-Atlantic Airways. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER met een configuratie van 14 Business en 272 Economy class stoelen.
De SLM-service standaarden op deze vluchten zijn gewaarborgd, doordat het cabine personeel van de SLM samen met een Purser van Euro-Atlantic Airways aanwezig zullen zijn. De door Euro-Atlantic Airways voor de SLM uitgevoerde vluchten zijn steeds goed verlopen dus verwachten we ook in deze periode een betrouwbare uitvoering.

error: Kopiëren mag niet!