VHP Divali lunch voor seniore burgers

20131103_122611
Ruim 350 2De politieke partij VHP heeft vandaag in verband met Divali een lunch aangeboden aan ruim 350 seniore burgers. Het waren ouderen van dagen afkomstig uit alle lagen van de bevolking, een vertegenwoordiging van alle religieuze en etnische groeperingen en diverse maatschappelijke organisaties. Ook de verschillende politieke partijen binnen het Nieuw Front waren goed vertegenwoordigd. Prominent en opvallend waren de vertegenwoordigers van de coalitiepartij de KTPI. Deze was onder andere vertegenwoordigd door haar voorzitter Willy Soemita en toppers als Robby Dragman en oud-RGB-minister Simon Martosatiman. Na de gebruikelijke toespraken, was er ook muziek. De verschillende vertegenwoordigers mochten ook elk een kaars, die bevestigd was op een houten Surinaamse kaart, aanmaken. Tenslotte mochten de aanwezigen genieten van een uitgebreide en gevarieerde vegetarisch lunch. De VHP organiseert tijdens elke hoogtijdag een gezamenlijke viering in haar partijcentrum.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!