Twee mannen verkrachtten 12-jarig ziek meisje

Een 12-jarig meisje dat ook een hartpatiënt is, is door twee mannen verkracht. Gilbert D. (31) en Valentino J. (35) hebben de walgelijke daad afzonderlijk gepleegd. De officier van justitie, Manro Danning, eiste tegen de verdachte pedofielen Gilbert D. een celstraf van 2 jaar en tegen Valentino J. 3 jaar. Gilbert D. werd vaker gewaarschuwd door de moeder van het meisje om haar met rust te laten. Het slachtoffer is een buurmeisje. De verdachte gaf geen gehoor en ging door met zijn praktijken. Op 8 juni van dit jaar is het meisje rond 17.00 uur van huis vetrokken. De familie zette een zoekactie op touw. Uiteindelijk werd het kind na 22.00 uur in gezelschap van de verdachte Gilbert D. gezien. De zus van het slachtoffer deed aangifte en de verdachte werd aangehouden.
Tijdens het onderzoek is boven water gekomen dat het meisje eerder in de maand september 2012 door de verdachte Valentino J was misbruikt. In deze zaak was ook de vriendin van Valentino J. aangehouden, omdat zij verdacht werd iets te maken te hebben met de zaak. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer, de verdachte, zijn vriendin en een broer van haar het ‘draibatra’-spelletje speelden. De verdachte zou het meisje een opdracht hebben gegeven dat zij in de kamer moest gaan. De vriendin zou haar in de kamer hebben gebracht, alwaar de verdachte haar verkrachtte. De vervolgingsambtenaar achtte het feit zeer ernstig. Gilbert D. riskeert 2 jaar en Valentino J. 3 jaar straf. De raadslieden Robby Neslo en Ansaar Guman zullen op de volgende zitting pleiten. De verdachten blijven aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!