The Friends en Sivo openen competitie Solo

De Sportorganisatie Leidingen en Omgeving (Solo) zal op zondag 10 november 2013 een aanvang maken met haar nieuw seizoen. Dat is op een algemene ledenvergadering (alv) van 30 oktober 2013. Drie clubs doen dit jaar niet mee aan de competitie. Deze zijn Rebo, die na een jaar het voor gezien houdt, Selection heeft zich niet ingeschreven, zo ook WVV. Daarentegen zijn twee nieuwe clubs bijgekomen, te weten Sivo en Vasco de Gama. Laatstgenoemde club bestaat merendeels uit Brazilianen. De loting heeft de volgende match-ups opgeleverd, te weten het openingsduel om 11.00 uur tussen The Friends en Sivo, 13.00 uur KSV – Vasco de Gama, 15.00 uur Amar Deep – Semo en om 17.00 uur Inter Milan – Pehchan. Er zal een tweeronden competitie afgedraaid worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: