Witte Toyota Harrier gezocht

De verdachte S.M. is door de politie aangehouden vanwege verduistering. S.M. had zijn witgelakte Toyota Harrier als onderpand gegeven aan zijn vriend in verband met een lening. Op een dag ging hij naar de vriend en gaf aan dat hij de auto nodig had om wat dringende zaken te doen. Deze gaf hem de contactsleutel en S.M. reed met de wagen weg. S.M. bleef langdurig weg met de Harrier. De benadeelde heeft toen aangifte gedaan inzake verduistering. De verdachte werd op een bepaald moment door een lid van de Motorsurveillancedienst in de stad aangehouden. Inspecteur Humphrey Naarden van de voorlichtingsdienst bevestigt de aanhouding. Hij deelt mee dat de politie nu op zoek is naar het voertuig, een witte Harrier van het bouwjaar 2005 met het kentekennummer PG 15-66. Opvallend is dat de verdachte niet wil meewerken aan het onderzoek. Volgens de inspecteur is dit feit in Wanica gepleegd. Hangende het onderzoek blijft S.M. aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!