Wegen Uitkijkpolder worden aangepakt

De aannemer bezig met werkzaamheden te Uitkijkpolder (foto: BIC Saramacca)
De aannemer bezig met werkzaamheden te Uitkijkpolder (foto: BIC Saramacca)
De aannemer Elvis Munshi heeft in opdracht van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) op donderdag 24 oktober 2013 een aanvang gemaakt met de werkzaamheden in het Uitkijkpoldergebied. Deze regio is een landbouwgebied en is gelegen ten oosten van de Mr. P. Chandieshawweg in het district Saramacca. De werkzaamheden de Leidingen 1, 1A en 2. Het ministerie van LVV wil dit probleem structureel aanpakken. De aannemer is thans bezig met de bovengenoemde wegen. De werkzaamheden moeten binnen 20 werkdagen worden opgeleverd. De aannemer is op 3 plaatsen tegelijk begonnen met het werk.
De districtscommissaris van Saramacca, Aroenkoemar Ramdhani, is zeer ingenomen met dit project. Hij zegt dat vanwege slecht onderhoud de wegen in een slechte staat zijn komen te verkeren. Landbouwers waren genoodzaakt om hun landbouwmeststoffen en landbouwproducten per boot te vervoeren, wat kostenverhogend was. Door de wegen te rehabiliteren, zullen de landbouwers gemotiveerd zijn en intensiever de landbouw kunnen uitoefenen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: