DNA-vergadering verdaagd vanwege gezondheid president

DNA-vergadering verdaagd omdat president zich niet goed voeldewp-content/uploads/2013/11/DNA-vergadering-verdaagd-omdat-president-zich-niet-goed-voelde.jpgDe DNA-vergadering van gisteren waar de algemene politieke beschouwingen zouden worden voortgezet, werd verdaagd. Oorzaak was de gezondheidstoestand van president Desi Bouterse en de daaruit voortvloeiende afwezigheid. Eerst werd gemeld dat de president ietwat verlaat zou arriveren. Naderhand kreeg het parlement de mededeling dat Bouterse niet aanwezig kon zijn vanwege gezondheidsredenen. De vergadering is verdaagd naar dinsdag komende week. Er wordt zwaar getild aan de aanwezigheid van de president, omdat hij de persoon is die het parlement duidelijkheid moet verschaffen over punten die aan de orde worden gebracht tijdens de algemene politieke beschouwingen.
VHP-assembleelid Asis Gajadien meent dat de president ten minste op de eerste dag van de algemene politieke beschouwingen zelf het initiatief genomen kon hebben om het parlement te informeren over de financieel-economische situatie in het land. De politicus benadrukt dat het de president is die verantwoording verschuldigd is aan het parlement.
‘Maar ja, we hebben gehoord dat hij zich vandaag niet goed voelt en daarom niet aanwezig kan zijn. Ik wens hem veel beterschap toe en hoop dat hij dinsdag weer in ons midden kan zijn om ons antwoord te geven op de vragen.’
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!