Bromfietser 65e verkeersdode

De 55-jarige bromfietser Louis Tower is op vrijdag 25 oktober in het ziekenhuis overleden, na op dinsdag 1 oktober 2013 betrokken te zijn geweest bij een aanrijding. Gebleken is dat de bromfietser op 1 oktober, omstreeks 14.00 uur, reed over het Garnizoenspad komende vanuit de richting van de Kwattaweg gaande richting Saramacca. Op een bepaald moment verliet hij door tot nog toe onbekende redenen zijn rijhelft en kwam op de rijhelft van een pick-up terecht. De pick-up kwam aanrijden vanuit tegenovergestelde richting. De pick-up bestuurder week uit maar kon niet voorkomen dat Tower tegen de rechter achterbak van de wagen aankwam. De bromfietser kwam te vallen en werd met zware letsels per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Hij werd ter verpleging op de afdeling “Intensive Care” van het ziekenhuis opgenomen, alwaar hij op vrijdag 25 oktober het leven liet. De Verkeers Unit van Wanica is belast met het onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!